Westerbergs Tvättställ Smart 490

2 295 kr 2-7 arbetsdagar

Westerbergs Smart 490 tvättställ. Tunt Läckert tvättställ i porslin med Easy Clean. OBS! Blandare, bottenventil, vattenlås och tvättställskåp ingår ej. Du finner passande tvättställsskåp under tillbehör nedan.                                                

Westerbergs filosofi är att göra alla val till ett nytt badrum så enkelt och tryggt som möjligt. Alla badkar tillverkas i Skåne, Sverige, och har gjort det i 25 år. Design och teknik går alltid hand i hand på Westbergs utvecklingsenhet och med svenska marknadens mål och krav som högsta prioritet.

Mått
Bredd: 490 mm. Höjd: 15/160 mm Djup: 335 mm.

Färg
Vit

Design
Johan Oscarsson

Material
Porslin

Hur Levereras mitt tvättställ?
 
Ditt tvättställ levereras fraktfritt till din tomtgräns eller lägenhetsport. Vi telefonaviserar innan leverans för att hitta en tid som passar dig.

Installation
Denna produkt är anpassad till Branschregler Säker Vatteninstallation. Westerbergs garanterar produktens funktion om branschreglerna och produktens monteringsanvisning följs.

Rengöring
Använd ett milt, ej repande, rengöringspolish  ca 3-5 ggr/år. Vid alldaglig rengöring använd en mjuk fuktig trasa. För att få en riktigt blank yta, vaxa med traditionellt bilvax. Undvik syror, kaustiksoda, ammoniak eller klorin.

Garantier

Alla produkter från Westerbergs har 2 års garanti.