Svedbergs Spegelskåp Easy I:et Metall

989 kr 4-9 arbetsdagar

  • Leveranstid: 4-9 arbetsdagar
  • Gratis frakt!
  • Vårt artikelnummer: 215716
  • Varumärke: Svedbergs
  • RSK: 8968710
  • EAN: 7392533003393

Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum. Moderbolaget Svedbergs i Dalstorp AB bedriver sin verksamhet i Dalstorp, Västergötland där merparten av produktionen sker. 

Material
Glas och pulverlackerad varmgalvaniserad plåt.

Hur Levereras mitt spegelskåp?

Sally Spegelskåp levereras hem till din tomtgräns fraktfritt, eller till din port om du bor i lägenhet. Vi telefonaviserar innan levererans för att hitta en tid som passar dig.

Montering
Levereras färdigmonterad för att fästa på vägg. Skruv och plugg ingår. Tänk på att när du penetrerar en fuktspärr bör erfoderlig tätningsmassa användas.

Skötselråd

För att ta hand om din möbel på bästa sätt ska du använda vanligt rengöringsmedel till de målade ytorna. Undvik medel som innehåller slipmedel, syror eller ammoniak. På andra ytor som kan vara mer porösa, är det bäst att rengöra med en lätt fuktad trasa och samma milda rengöringsmedel. Inte heller här ska du använda skurpulver eller medel som innehåller slipmedel, syror eller ammoniak. Rengöring av glaset sker med hjälp av, för badrum och ändamålet avsedda rengöringsprodukter. Avtorkning av ytorna bör ske med frottéhanduk eller annat mjukt material. Använd aldrig rengöringsmedel som har en slipande effekt eftersom de kan repa glasytorna.