Om Drytrend.com

Bakgrund

Idag inreder vi badrummet med lika stort intresse som övriga rum i det ombonade hemmet. Badrummet är inte längre en praktiskt plats för tandborstning och övriga bestyr utan har blivit vårt eget minispa, ett rum att koppla av i.
 
Vi börjar allt mer lämna dörren öppen till våra badrum och hos många som bygger nytt eller renoverar om slås väggen ut för att låta badrummet växa samman med andra rum, t.ex. sovrummet och terrassen.
 
Drytrend.com startades 2008 för att tillgodose behovet av en personlig helhetsleverantör inom badrum. Från den exklusiva ansiktsmasken i badrumsskåpet till exklusiva installationer som badkar och handfat.

Sedan 2010 ägs Drytrend.com av IRH.

Idag

Drytrend.com är en e-handel som vill hjälpa till med att skapa vackra och inspirerande badrum, tvättrum och utomhusmiljöer för människor, som värdesätter design, personlighet och kvalitet. Hos Drytrend.com behöver du inte längre åka till flera olika typer av butiker för att skapa ditt drömbadrum. Vi har allt under samma tak – från produkterna i badrumsskåpet till kaklet på dina väggar och badkaret du kan koppla av i. Alla produkter är handplockade från såväl välkända varumärken som unika, exklusiva mindre varumärken och vi hjälper dig gärna med råd, tips och produktval.

Idag erbjuder Drytrend.com badrumsprodukter från kring 160 stycken varumärken och vi växer ständigt med nya produkter och varumärken.
 
All personal hos Drytrend.com är kunnig och har många års erfarenhet från inredningsbranschen. Vi lägger stor vikt vid den personliga servicen och jobbar med kunskap, hjärta och själ för att kunden skall glädjas vid varje inköp.

Våra kontaktuppgifter

 
Företagsadress
Drytrend.com

IRH Stores AB
Hammarby Fabriksväg 19
120 30 Stockholm
 
Vi innehar F-skatt och styrelsens säte är i Stockholm.
Vårt organisationsnummer är: 556725-8115
Tfn växel: 08-41021181


Läs om bolaget på allabolag.se här.
 
Som konsument kontaktar du:
Kundservice, kundservice@drytrend.com
Våra öppettider är vardagar mellan kl 9-17

Fakturafrågor: Ring gärna Klarna på 08-120 120 10 vardagar mellan kl 8.30-20

 
Tillhör du press eller driver en blogg?
Kontakta oss gärna om du behöver högupplösta bilder eller information kring de senaste nyheterna från våra leverantörer. Vi hjälper dig gärna.
 
Presskontakt - amanda at drytrend.com. Du kan även ta del av våra kvalitativa nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad. Registreringen till nyhetsbrevet hittar du lite längre ned på sidan.
 
 

Certifikat som Drytrend.com innehar

Trygg E-handel

Drytrend.com är sedan 2009 certifierad som Trygg e-handlare vilket innebär att butiken lever upp till den 12-punktslista som Trygg E-handel har instiftat. Kvalitetsstämpeln Trygg e-handel tilldelas enbart e-handelsföretag som lever upp till uppställda krav för att skapa trygg handel för konsumenter på Internet. Bakom certifieringen står bland andra Råd & Rön, Konsumentverket, Svensk Handel samt Svensk Distanshandel.

Läs mer hos Trygg E-handel

Trygg e-handel
 

Rådet för svensk e-handelscertifiering

Drytrend.com är sedan 2009 Fullvärdig medlem i rådet för svensk e-handel. Rådet för E-handelscertifiering grundades 2007 för att erbjuda Sveriges en säker e-handels-certifiering och har alltsedan dess varit både stilbildande och pådrivande för certifieringar för näthandel. Certifikatet ställs ut av en idell förening utan vinstintressen.

Läs mer hos rådet för svensk e-handelscertifering